|
فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: ورد تعداد صفحات: 101 حجم فایل: 1827
بخشی از متن:
- بین شاغل بودن یا خانه دار بودن زنان و سطح رضایت از زندگی شان رابطه مستقیم وجود دارد 2- سطح رضایت از زندگی مردانی که زنان خانه دار دارند بیشتر از سطح رضایت از زندگی مردانی است که زنان شاغل دارند. بدین منظور 60 نفر از زنان متاهل که 30 نفر شاغل و 30 نفر خانه دار بودند و 60 نفر از مردان متاهل که آنها نیز 30 نفر شان دارای همسر خانه دار و 30 نفر دیگر دارای همسر شاغل بودند انتخاب و بررسی شدند. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش، توصیفی نوع پس رویدادی بوده است برای سنجش میزان رضایت زناشویی از پرسش نامه انریچ استفاده شد داده های حاصل از این پرسش نامه از طریق آزمون t برای دو گروه مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت نتایج حاکی از آن بود که رضایت زناشویی زنان خانه دار بیشتر از زنان شاغل می باشد
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
تحقیق بررسی شاغل بودن زنان خانه دار,
تحقیق بررسی شاغل بودن رنان در جامعه,
شاغل شدن رنان در جامعه,
تحقیق کار کردن رنان در اجتماع,
تحقیق زنان خانه دار در اجتماع,
دانلود تحقیق شاغل شدن زنان,
شاغل شدن زنان در جامعه,
مقاله شاغل بودن زنان خانه دار,
مقاله درباره شاغل بودن زنان خانه دار,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx حجم فایل: 20
بخشی از متن:
دانلود پرسشنامه عزت نفس آیزنک ؛ یک پرسشنامه روانشناسی برای دانلود است .
پرسشنامه عزت نفس آیزنک (ESI) حاصل کوششهای آیزنک برای بررسی شخصیت است و سوالات آن برگرفته از سوالات نااستواری هیجانی پرسشنامه شخصیت آیزنک است. این پرسشنامه دارای ۳۰ سوال است که آزمودنی باید برای هر یک از سوالات پاسخ بلی، خیر یا نمیدانم(علامت سوال) را علامت بزند. البته در دستوالعمل پرسشنامه از فرد خواسته میشود که تا حد امکان پاسخ نمیدانم را انتخاب نکند. هر چه نمره فرد در این پرسشنامه بیشتر باشد عزت نفس بیشتری دارد.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
دانلود پرسشنامه عزت نفس آیزنک,
پرسشنامه عزت نفس آیزنک,
پرسشنامه آیزنک,
پرسشنامه روان شناسی,
پرسشنامه های روان شناسی,
دانلود پرسشنامه روان شناسی,
دانلود پرسشنامه های روان شناسی,
دریافت پرسشنامه عزت نفس آیزنک,
پرسشنامه آیزنک,
مقاله پرسشنامه آیزنک,
دانلود مقاله پرسشنامه آیزنک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 21 حجم فایل: 3143
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله تجزیه و تحلیل جریان در یک توربین توربوشارژر کوچک ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 21 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
فرصت ها و محدودیت های شبیه سازی یک بعدی جریان مداوم و نا پایدار و شبیه سازی سه بعدی آن در توربین توربو شارژر با پره های کم با حجم 1/7 lit به صورت تجربی و عددی ارائه شده است. اعتبار نتایج شبیه سازی و نتایج تجربی و راه اندازی آزمون برای موتور توربو شارژر در دینا موتور بوده و پارامترهای عملکرد، آماده بوده و در سرعت های مختلف موتور اندازه گیری شده است. فرم مکمل هسته و پره روتور، مدل شده اند. مطالعات مش انجام شد، و بهترین آن ها انتخاب شده و مناسب ترین آن ها بر اساس تابع بعد محاسبه شده است. دو راه مدل سازی این قسمت دوار شامل فریم مرجع(MFR) و مش اسلایدی (SN) می باشد که در نظر گرفته شده است. در نهایت تغییرات پارامترهای عملکرد توربین به وسیله پالس های فرکانس مورد مطالعه قرار گرفته و نتیجه گرفته شد که جریات ناپایدار سه بعدی مورد نیاز برای گرفتن نتایج خوب برای مدل سازی توربین است. نتایج به دست آمده در اینجا در شبیه سازی سه بعدی جریان های قابل تراکم و ناپایدار در توربو شارژ توربین است که مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
کلمات کلیدی: محاسبات دینامیک سیالات – جریان ناپایدار – جریان قابل تراکم – جریان دوار- موتور SI – شبیه سازی.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
محاسبات دینامیک سیالات,
جریان ناپایدار,
جریان قابل تراکم,
جریان دوار,
موتور si,
توربین توربوشارژر کوچک,
شبیه سازی توربین,
تجزیه و تحلیل جریان در یک توربین توربوشارژر کوچک,
توربین توربوشارژر کوچک,
مقاله توربین توربوشارژر کوچک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 22 حجم فایل: 2265
بخشی از متن: دانلود ترجمه مقاله راه حل کنترل حذف تلاطم ترکیبی برای سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ موتورهای بنزین ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 22 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چكيده:
یک راه حل جدید برای زمان بندی متغیر سوپاپ (VVT) در سیستم الکتروهیدریک موتور بنزین ارائه شده است که براساس مفهوم کنترل فعال حذف شرایط اختشاش (A D R C) اختلالاتی مانند فشار روغن و تغیرات سرعت موتور, همه برابر شده و درزمان واقعی ارائه شده است . کنترل سوخت به منظور افزایش عملکرد سیستم اساس اولین مدل ساده و استاتیک است که تشکیل یک کنترل حذف اختشاشی هیبریدی را(H D R C) به عنوان یک استراتژی H D R Cتوسط آزمایش تایید شده و درم قایسه با تنظیمات انتگرالی(P I) کنترل شده است نتایج نشان میدهد که H D R C پاسخد دهی سریعتر و تحمل بهتر از سرعت موتور و تغییرات فشار روغن ارائه شده است .
کلمات کلیدی: در کنترل زمان بندی متغیر سوپاپ- کنترل حذف اختشاش فعال- کنترل تغذیه سوخت
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
کنترل زمان بندی متغیر سوپاپ,
کنترل تغذیه سوخت,
کنترل حذف تلاطم ترکیبی,
سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ موتورهای بنزین,
تلاطم ترکیبی برای سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ موتور,
سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ موتور,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 27 حجم فایل: 2092
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله زمان بندی متغیر سوپاپ جهت بهبود اقتصادی سوخت در موتور كوچک با اشتعال توسط جرقه ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 27 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چكيده:
پتانسيل زمان بندي متغير سوپاپ(VVT) يك سيستم ساده بررسي شده است. اين سيستم براي به روزرساني جابجايي هاي كوچك در يك موتور طراحي شده است كه به دنبال هدف بهينه سازي عملكرد موتور و مصرف سوخت است. سيستم مكمل فازر و جايگزيني ان به طور مداوم(CVCP)، قادر به توليد يك اثر معكوس در چرخه ميلر در مرحله مصرف بوده و در نسل EGR در پايان مرحله تخليه معرفي شده است. يك روش عددي براساس هردو شامل مدل محاسباتي يك بعدي و سه بعدي است كه به منظور ارزيابي عملكرد موتور مي باشد. زماني كه بار توسط سيستم VVTكنترل شده و بررسي اثر ان عميقا انجام شده و در سيلندر و سوپاپ تنوع زمان بندي انجام شده است. به اين ترتيب ، سيستم VVTدر اينجا به صورت موثر، نشان دهنده ابزار تحليل در كاهش تلفات پمپاژ بوده و از اين رو، مصرف سوخت ويژه، با مشتقات جزئي ارائه مي شود.
كلمات كليدي:موتور SI، VVT، EGR داخلي، چرخه ميلر معكوس، چرخش متغير، اناليز CFD
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
چرخه ميلر معكوس,
چرخش متغير,
ترجمه مقالات ساخت و تولید,
زمان بندی متغیر سوپاپ,
بهبود اقتصادی سوخت در موتور كوچک,
اشتعال توسط جرقه,
زمان بندی متغیر سوپاپ جهت بهبود اقتصادی سوخت,
زمان بندی متغیر سوپاپ,
زمان بندی متغیر سوپاپ جهت بهبود مصرف سوخت,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 24 حجم فایل: 2479
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله همگن سازی احتراق تراکمی LPG و بنزین با استفاده از زمان بندی متغیر سوپات درموتور ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 24 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده :
ویژگی های احتراق و گازهای خروجی اگزوز در یک موتوراحتراق تراکمی تحت بارهمگن درعملیات سوخت با گاز مایع (HCCI ) و (LPG) وبنزین باتوجه به زمان بندی متغیر سوپات (VVT) مورد بررسی قرار گرفت و علاوه بر این دی متیل اتر ( BME ) نیز ارائه شده است LPG با کربن کم و اْْکتان بالا است این دو ویژگی منجر به کاهش دی اکسید کربن بعد از احتراق از یک موتور ( LPG – HCCIشده یک نسبت به یک موتور HCCI بنزین مقایسه میشود بررسی مزایا و معایب موتور LPG –HCCI انجام شده نتایج تجربی برای موتور HCCI – LPG نسبت به موتور HCCI بنزینی مقایسه شده است . ( LPG ) در پورت مصرف به عنوان سوخت اصلی در یک فاز مایع با استفاده از یک سیستم تزریق مایع است در حالی که
مقدار کمی از BME نیز مستقیما به داخل سیلندر در حال مرحله مکش به عنوان احتراق اولیه تزریق میشود . زمان بندی مختلف سوپاپ و مقدار تزریق سوخت به منظور شناسایی اثرات انها بر گاز های خروجی
اگزوز بود . و ویژگی های احتراق مورد ازمایش قرار میگیرند . فشاراحتراق سرعت آزاد شدن حرارت و فشار متوسط موثر برای توضیفعملکرد احتراق مورد بررسی قرار میگیرد سوپاپ باز بهینه بازمانبندی برای حداکثر فشار متوسط موثر ( I M E P ) به عنوان λ مجموعکاهش می یابد شروع احتراق تحت تاثیر زمان
I V O بوده و قدرت اختلاط برا ساس λ مجموع می باشد که با توجه به راندمان حجمی و گرمای نهان تبخیر می باشد در شرایط غنی زاویه تتا از90 تا 20 درصد در موتور HCCI بنزینی است هیدروکربن و مونوکسیدکربن جزو گاز های گلخانه ای است که در زمان IVOکاهش میابد انتشار مونواکسید کربن از موتور H CCI کمتر از موردHCCI بنزینی می باشد با این حال CO و H C در موتور H C C I L P G بالاتر از H C I بنزینی است .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
همگن سازی احتراق تراکمی lpg و بنزین,
استفاده از زمان بندی متغیر سوپات درموتور,
موتوراحتراق تراکمی,
مقاله همگن سازی احتراق تراکمی lpg,
مقاله همگن سازی احتراق تراکمی lpg و بنزین,
زمان بندی متغیر سوپاپ,
مقاله زمان بندی متغیر سوپاپ,
تحقیق زمان بندی متغیر سوپاپ,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 16 حجم فایل: 2704
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله دریچه گاز الكترونیكی دو حالته برای كمک به سیستم ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 16 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چكيده :
به طور معمول سيستم دريچه گاز الكترونيكي براي تحقيق و توسعه در سيستم خودرو ها با راننده كمكي مانند ACC مورد استفاده قرار مي گيرد كه ممكن است با سيستم دريچه گاز اصلي خودرو در چالش بوده و مشكلاتي را در كنترل سوئيچACC و راننده به وجود بياورد . به منظور غلبه بر معايب فوق اين مقاله به طراحي كنترل و آزمايش سيستم دريچه گاز الكترونيكي دو حالته (DMET) پرداخته است . كه مي تواند به طور همزمان توسط ACC و راننده عمل كنند .ابتدا براساس سيستم موجود دريچه گاز الكترونيكي با ساختارDMET , طراحی می شود, سپس با تمرکز بر زمان تاخیر ازDMET ,پيش بيني افزايشي تطبيقي براساس شناسايي تابع انتقال انجام مي شود كه در سيستم عملكرد پويا قرار دارد . علاوه بر اين به منظور دستيابي به سوئيچ هاي بدون شکل بین حالت کنترل ACC و راننده , یک محدوده كنترل معرفي مي شود . در نهايت عملكرد سيستم در رد يابي زاويه دریچه گاز در ACC و سوئیچینگ بین دو حالت کار توسط مجموعه ای از آز مایش ها می شود .
کلمات کلیدی : سیستم کمکی راننده – ACC – کنترل دریچه گاز –سیستم پیش بینی تطبیقی اسمیت .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
سیستم کمکی راننده,
کنترل دریچه گاز,
سیستم پیش بینی تطبیقی اسمیت,
دریچه گاز الكترونیكی دو حالته برای كمک به سیستم,
مقاله دریچه گاز الكترونیكی دو حالته,
دانلود مقاله دریچه گاز الكترونیكی دو حالته,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 12 حجم فایل: 1958
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله طراحی بهینه کاتالیست روکش دار مس- منگنز برای کاهش انتشار مونواکسید کربن در موتورهای بنزین ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 12 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
یکی از فناوری های مهندسی این است که بتوان به منظور کاهش آلودگی هوا، از مبدل کاتالیزورینه نصب شده بر روی مجرای خروجی وسیله نقلیه اجرا گردد. متاسفانه این ابزار بسیار گران قیمت در بازار بوده و همه وسایل نقلیه موتوری از این تکنولوژی نمی توانند استفاده کنند. به این دلیل که این کاتالیزورها دارای فلزاتی مانند پالادیوم و پلاتین است و آن ها را گران قیمت می کند. علاوه بر این کاتالیزور، مستعد ابتلا به انسداد در عملکردش است که به دلیل وجود سرب بوده و موجب آسیب به قسمت های لانه زنبوری کاتالیست می شود. بنابراین نیاز به تحقیق به صورت آزمایشگاهی بر روی مواد دیگر به عنوان کاتالیزورات که توانایی کاهش گاز مونو اکسید کربن را در خروجی اگزوز داشته باشد. همچنین این تحقیق به مطالعه و بررسی قابلیت های عملکرد و ارزیابی اثر بخشی مس– منگنه پوشش داده شده پرداخته است که برای به دست اوردن شکل مناسب و نوع کاتالیستی کاتالیزور طراحی شده است و مناسب برای وسایل نقلیه موتوری می باشد. نتایج در طراحی این کاتالیست نشان می دهد که اصلاح مواد کاتالیزوری می توانند یک جایگزین بر غلبه بر مشکل آلودگی هوا در بخش حمل و نقل شده و به خصوص گازهای خروجی از اگزوز خودروی بنزین را کاهش دهد. همچنین استفاده ازپوشش مس- منگنه به عنوان یک کاتالیزور در مبدل کاتالیزوری به طور قابل توجهی قادر به کاهش گازهای خروجی از اگزوز شامل کربن مونو اکسید می شود. همچنین افزایش مقدار سلول های کاتالیزوری باعث کاهش غلظت گازهای خروجی اگزوز شامل مونو اکسید کربن می شود. همچنین طراحی بهینه کاتالیست قادر به کاهش گازهای خروجی از جمله مونواکسید کربن می شود.
کلمات کلیدی: مبدل کاتالیزوری – کاتالیزور مس، منگنز – گازهای خروجی از اگزوز – مونواکسید کربن.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مبدل کاتالیزوری,
کاتالیزور مس,
منگنز,
گازهای خروجی از اگزوز,
طراحی بهینه کاتالیست روکش دار مس,
منگنز برای کاهش انتشار مونواکسید کربن در موتورهای بنزینی,
مقاله طراحی بهینه کاتالیست روکش دار مس,
مقاله کاتالیست روکش دار مس,
کاهش انتشار مونواکسید کربن درموتورهای بنزین,
مقاله کاهش انتشار مونواکسید کربن درموتورهای بنزین,
کاهش انتشار مونواکسید کربن,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 18 حجم فایل: 1566
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله کنترلر حالت اسلایدی برای کنترل لرزش چرخ ها در سیستم ترمز ضد قفل ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 18 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
سیستم ترمز ضد قفل یک تکنولوژی برای ایمنی مسافران در وسایل نقلیه پیچیده است که به تازگی توسعه یافته است. آن بخشی از سیستم ترمز در یک وسیله نقلیه است که در آن گشتاور ترمز برای جلوگیری از قفل شدن چرخ ها در زمان اعمال ترمز به وجود می آید.نیروی دینامیکی غیر خطی به صورت طولی در تایر به وجود می آید و پارامترهای نامشخصی از ضریب اصطکاک خودرو وجاده وجود دارد که ایجاد انگیزه ای برای استفاده از یک کنترلر قوی غیر خطی را به وجود می آورد.کنترلر حالت اسلایدی کارآمد بوده که پیشنهاد شده است و برای حفظ نسبت لغزشی استفاده می شود. به طوری که وسیله نقلیه بدون مشکل در حداقل فاصله ممکن، متوقف می شود.مدل اصطکاکی غیر خطی داگ آفز برای چرخ ها مدل سازی شده است. این پدیده در کنترل حالت اسلایدی با یک روش کارآمد به حداقل می رسد.عملکرد ردیابی لغزش و عملکرد قوی کنترلر غیر خطی باهم مقایسه شده اند.
کلمات کلیدی: ماشین چهار چرخ، سیستم ترمز ضد قفل،مدل اصطکاک جاده، مدل اصطکاک داگ آفز، کنترلر حالت اسلایدی، تصادم.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
کنترلر حالت اسلایدی,
کنترل لرزش چرخ ها در سیستم ترمز ضد قفل,
سیستم ترمز ضد قفل,
مدل اصطکاک جاده,
مدل اصطکاک داگ آفز,
کنترلر حالت اسلایدی,
کنترل لرزش چرخ ها در سیستم ترمز ضد قفل,
مقاله کنترل لرزش چرخ ها در سیستم ترمز ضد قفل,
کنترل لرزش چرخ ها در سیستم ترمز,
مقاله درباره ترمز ضد قفل,
مقاله ترمز ضد قفل,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 28 حجم فایل: 3751
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله طراحی سیستم های ترمز و احیای الگوریتم روغن ترمز برای سیستم های الکتریکی و انتقال در وسایل نقلیه الکتریکی ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 28 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
در این مقاله یک سیستم ترمز برای انتقال اتوماتیک (AT) مبتنی بر خودروی الکتریکی ترکیبی (HEV) توسعه داده شده است و الگوریتم احیا کننده ی ترمز ارائه شده است که با در نظر گرفتن ویژگی های سیستم ترمز می باشد. سیستم ترمز نیازیه یک پدال داشته و می تواند امنیتی را ایجاد کند زیرا که یک ترمز هیدرولیک در چرخ های عقب وجود دارد. ترمز الکترونیکی نیز (EWB) در چرخ های جلوی وسیله نقلیه نصب شده است. مدل دینامیک ازHEV مجهزبه سیستم توسعه یافته دراین مطالعه به دست آمده اسیت و عملکرد به صورت شبیه سازی توسعه داده شده است. علاوه براین احیا کننده کنترل ترمزارائه شده است که می تواند افزایش بازیابی انرژی ترمز داشته و با در نظر گرفتن ویژگی های این سیستم ترمز هیدرولیک ارائه شده است. شبیه سازی و تست خودرو نشان می دهد که سیستم ترمز الگوریتم احیا کننده ترمز نیروی مورد نیاز ترمز را با انجام کنترل بین ترمز احیا کننده و ترمز اصطکاکی برآورده می سازد.
الگوریتم ترمز احیا کننده می تواند انرژی رابرای بهبود ترمز با افزایش شیب نیرو دربرابر پدال ترمز افزایش دهد. گرادیان نیروی ترمز باید براساس ویژگی های ترمز و ترمز احیا کننده و راحتی رانندگی تعیین شود.
کلمات کلیدی: کنترل- ترمز الکترونیکی (EWB)- خودروی الکتریکی ترکیبی (HEV)- ترمز هیدرولیک- ترمز احیا کننده.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
طراحی سیستم های ترمز,
ترمز الکترونیکی,
احیای الگوریتم روغن ترمز برای سیستم های الکتریکی,
انتقال در وسایل نقلیه الکتریکی,
طراحی سیستم های ترمز و احیای الگوریتم روغن ترمز,
طراحی سیستم های ترمز,
پروژه طراحی سیستم های ترمز,
طراحی الگوریتم روغن ترمز,
مقاله الگوریتم روغن ترمز,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 9 حجم فایل: 399
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله تحقیقات در سیستم تست عملکرد دریچه ی گاز الكترونیكی ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 9 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده :
جریان ورودی هوا در سیلندر موتور توسط دریچه ی گاز الکترونیکی کنترل می شود . که بخشی مهم از کنترل در موتور های خودرو و دارای اثر مستقیم بر روی بهره وری سوخت و امنیت خودرو دارد . برای داشتن یک کیفیت مناسب تست عملکرد سیستم دریچه ی گاز الکترونیکی باید انجام شود که برای تولید کنندگان مهم بوده , و برای دستیابی به این آزمون دیچه ی گاز الکترونیکی طراحی براساس نرم افزارC++ وPC-6259 اقداماتی داده شده است . و اطلاعات کسب شده , از کنترل دریچه ی گاز برای PID ذخیره می شود . در حال حاضر سیستم با استفاده از دریچه ی گاز الکترونیکی در کارخانه ها نصب می شود . در مقایسه با دستگاه های تست اصلی این سیستم ثبات بیشتر و دقت بالاتری دارد . علاوه بر این 40% در زمان آزمون اطلاف زمان کاهش پیدا می کند .
کلمات کلیدی : دریچه ی گاز الکترونیکی – سیستم آزمون – زمان پاسخ
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
دریچه ی گاز الکترونیکی,
سیستم آزمون,
زمان پاسخ,
سیستم تست عملکرد دریچه ی گاز الكترونیكی,
ترجمه مقاله تست عملکرد دریچه ی گاز الكترونیكی,
مقاله تست عملکرد دریچه ی گاز الكترونیكی,
مقاله عملکرد دریچه ی گاز الكترونیكی,
دانلود مقاله عملکرد دریچه ی گاز الكترونیكی,
فرمت فایل دانلودی: .ppt فرمت فایل اصلی: پاورپوینت تعداد صفحات: 78 حجم فایل: 4640
بخشی از متن:
در این آزمون انتشار امواج مکانيکي (نه امواج الکترومغناطيس) در جامدات، مايعات و گازها ، نوع پالس های ورودی و خروجی ، کالیبراسیون و ... مورد بررسی قرار گرفته است. فهرست
اتصال ديسکي از ماده پيزوالکتريک به بلوک ماده
اعمال پالس الکتريکي
توليد پالس انرژی فراصوتی
انعکاس پالس امواج از سطوح و ناپيوستگيها
دريافت انرژی انعکاسی توسط ديسک پيزوالکتريک
توليد پالس انرژی الکتريکي
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
آزمون غیر مخرب,
انتشار امواج مکانيکي در مواد,
آزمایش امواج مکانیکی,
دانلود آزمون فراصوتی ut,
آزمون فراصوتی ut,
آزمون انتشار امواج مکانيکي,
دانلود آزمون انتشار امواج مکانيکي,
آزمون های غیر مخرب,
اعمال پالس الکتريکي,
توليد پالس انرژی فراصوتی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 17 حجم فایل: 17
بخشی از متن:
دانلود روش توليد بوش سيلندر اتومبيل ؛ یک نمونه فایل آموزشی خوب مناسب رشته مهندسی مکانیک بعنوان پروژه و مقاله تحقیق است که برای دانلود در 17 صفحه مهیا گردیده است .
بخشی از مقدمه :
بوش سيلندر از جمله قطعات چدني است كه نسبت به ساختار زمينه بسيار حساس است و ويژگي هاي ساختاري قطعه تعيين كنندة عمر و دوام و سلامت موتور اتومبيل مي باشد . براي توليد اين قطعه در صنعت از دو روش استفاده مي شود . روش نخست ، ريخته گري در ماسه به روش سيليكات سديم است . بوشي كه از اين روش توليد مي شود داراي استحكام پاييني بوده و بعلت رطوبت موجود در سيستم ، عيوب انقباضي و گازي فراواني در قطعه مشاهده مي شود .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
روش توليد بوش سيلندر اتومبيل,
روش تولید بوش سیلندر اتومبیل,
تولید بوش سیلندر اتومبیل,
بوش سیلندر اتومبیل,
مقاله مهندسی مکانیک,
تحقیق رشته مکانیک,
پروژه رشته مکانیک,
دانللود پروژه مکانیک,
پروژه مکانیک خودرو,
مقاله تولید بوش سیلندر,
مقاله روش تولید بوش سیلندر,
فرمت فایل دانلودی: .rar فرمت فایل اصلی: word document تعداد صفحات: 25 حجم فایل: 1677
بخشی از متن:
آشنایی با سیستم مکانیکی بوستر ترمز خودرو ، مطلب آموزشی و تحقیق مناسبی برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو بوده که در 25 صفحه تهیه شده است.
این تحقیق به تفصیل به بررسی ترمز خودرو و بوستر سیستم ترمز خودرو می پردازد و مشتمل بر مضامین زیر است :
ترمز
گونههای ترمز
ترمز دستی
بوستر ترمز چگونه کار می کند؟
بوستر خلا
شیوه کار بوستر
بوستر ترمز
آشنايي با عملكرد بوستر در خودرو
بوسترهاي ترمز
الف- حالت غيرفعال بودن سيستم ترمز
ب- حالت نيمه ترمز
پ-حالت ترمز كامل
ت- حالت فشرده و ثابت ماندن پدال و عمل بوستر
ث- حالت حفظ قدرت حداكثر بوستر در ترمزهاي كامل و كوتاه
هيدروبوستر در دستگاه ترمز
سيستم بوستر هيدروالكتريك
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
تحقیق بوستر ترمز,
دانلود تحقیق آشنایی با بوستر ترمز,
تحقیق آشنایی با بوستر ترمز خودرو,
دانلود تحقیق درباره بوستر ترمز خودرو,
دانلود تحقیق درمورد بوستر ترمز خودرو,
بوستر ترمز خودرو,
آشنایی با سیستم ترمز خودرو,
تحقیق درباره ترمز,
تحقیق درمورد ترمز ماشی,
فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: ورد تعداد صفحات: 75 حجم فایل: 814
بخشی از متن:
امروزه قطعات صنعتي داراي پيچيدگي هاي هندسي متفاوتي مي باشند كه فقط با استفاده از ماشين ابزارهايي با دقت بالا قابل توليد اند. با پيشرفت چشمگيري كه در صنعت الكترونيك در دهه هفتاد ميلادي به وجود آمد بكارگيري ميني كامپيوتر ها در صنعت ماشينكاري مرسوم گرديد.<br>ماشين ابزارهايي كه به كمك كامپيوتر هدايت مي شدند CNC نام گرفتند. به كمك CNC به تدريج دقت مورد نياز براي توليد قطعات پيچيده در صنايع مختلف مانند هوافضا و قالب سازي حاصل شد
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
تحقيق ماشين هاي cnc,
تحقيق درباره ماشينهاي cnc,
تحقيق در مورد ماشينهاي cnc,
تحقيق صنايع غذايي,
تحقيق ماشين هاي صنايع غذايي,
تحقيق درباره ماشين هاي صنايع غذايي,
تحقيق در مورد صنايع غذايي,
ماشين cnc,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 23 حجم فایل: 3516
بخشی از متن:
مقاله در مورد سیستمهای تعلیق مولتی لینک، فعال و سیستم های ترمز ABS و EBD ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و علی الخصوص مکانیک خودرو برای دانلود در 23 صفحه مهیا شده است . در 4 فصل آماده شده است .
فهرست سرفصلها:
سیستم تعلیق چند اتصالی
تعریف سیستم تعلیق
سیستم تعلیق چند اتصالی
ساختار و عملکرد سیستم تعلیق چند اتصالی
بررسی سیستم تعلیق هیوندای جنسیس کوپه
کاربرد سیستم مولتی لینک
مزایای سیستم تعلیق مولتی لینک
معایب سیستم تعلیق مولتی لینک
سیستم تعلیق فعال
دسته بندی سیستمهای تعلیق از نظر ساختار و نوع عملکرد
تعریف سیستم تعلیق فعال
نحوه عملکرد سیستم تعلیق فعال
انواع سیستم تعلیق
سیستم تعلیق هیدرولیکی
سیستم تعلیق بادی
سیستم تعلیق الکترومغناطیسی
مزایای سیستم تعلیق فعال
معایب سیستم تعلیق فعال
سیستم ترمز ضدقفل ABS
ایده سیستم ABS
انواع ABS از نظر عملکرد
حسگر شتاب
فعال کننده ABS
انواع سیستم های ترمز ABS
مزایای سیستم ABS
معایب سیستم ABS
سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD
حالتهای عملکرد EBD
طرز عمل EBD
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
انواع abs از نظر عملكرد,
انواع سيستم تعليق,
انواع سیستم های ترمز abs,
ايده سيستم abs,
بررسي سيستم تعليق هيونداي جنسيس كوپه,
تعريف سيستم تعليق,
فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: ورد تعداد صفحات: 25 حجم فایل: 91
بخشی از متن:
*ابزار هايي با عملكرد ساده خلق كند تا حداكثر بازدهي اپراتور تأمين شود.
*ابزارهاي طراحي شده به گونه اي باشد كه بتوان قطعه كار را با كمترين هزينه توسط انها توليد كرد.
*با به كار گيري اين ابزارها،توليد با گيفيت مستمر ويكنواخت حاتصل گردد.
*بتوان از يك ماشين توليدي،توليد بيشتري گرفت.
*طراحي ابزار به گونه اي باشد كه به كارگيري آن به صورت غلط توسط اپراتور ممكن نباشد.
*ابزار ها از موادي ساخته شود كه عمر كاري مناسبي داشته باشد.
*ايمني اپراتور در به كار گيري ابزار رعايت شود.
جيگ و فيكسچر
جيگ ها و فيكسچرها وسايل نگهدارندهاي هستند كه با به كارگيري آنها ميتوان قطعات مشابه هم را با دقت مورد نياز توليد نمود.با استفاده از اين وسايل، موقعيت ابزارهاي برشي نسبت به قطعه كار مشخص ميگردد.براي تأمين اين نظر،جيگ وفيكسچر به گونهاي بايد طراحي وساخته شودكه بتوان قطعهكار را پس از قراردادن ومحكم كردن در آن ،به راحتي ماشينكاري كرد.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
طراحي ابزار,
اهداف طراحي ابزار,
معرفي جيگ وفيكسچر,
امتياز هاي قيد و بند,
انواع جيگ,
ساختمان قيد ها,
انواع فيكسچرها,
اصول موقعيت دهي,
روش هاي موقعيت دهي,
اصول گيره بندي,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 25 حجم فایل: 911
بخشی از متن:
گزارش کارآموزی رشته مکانیک پیرامون لیفت تراک ؛ یک گزارش کارآموزی عالی برای مهندسی مکانیک و مکانیک ماشین های کشاورزی در مورد ماشین آلات در 25 صفحه آماده شده است
فهرست :
مقدمه
تاریخچه و معرفی لیفت تراک
انواع لیفت تراک
اجزاء اصلی لیفت تراک
لیفت تراک چگونه کار می کند؟
ویژگی های ایمنی لیفت تراک
آموزش کاربر لیفت تراک
حوادث لیفت تراک
الحاقی لیفت تراک
آشنایی با ماهان لیفت تراک
شرح مختصری از عملکرد کار آموز در واحد تولیدی
منابع و مآخذ
شرح مختصر : انسان از آغاز آفرینش تا کنون به دنبال پیشرفت و تکامل در امور خویش بوده است و همیشه کاری را می گزیده که کمترین هزینه (چه از نظر اقتصادی و چه از نظر زمانی و …) را طلب کند . با انقلاب های صنعتی در جهان و پیشرفت های شگرف در زمینه های متفاوت شاید حالا معنای ضرب المثل دیرین و شیرین ایرانیان بیشتر قابل تفهیم باشد ( وقت طلاست ) . زمانی شاید به نظر نمی رسید که آدمی برای ارتباطات ، حمل و نقل و خیلی موارد دیگر هزینه ای را بپردازد تا در وقتش صرفه جویی کند اما اکنون این زمان فرا رسیده است و ابزار و ادواتی که در فهم بشر نمی گنجید امروزه از لوازم اجتناب ناپذیر زندگی او به شمار می رود که یکی از این ماشین ها و ابزار آلات “لیفت تراک” است . نگاره پیش رو شرحی بر این ماشین و گزارشی اجمالی از دوره کارآموزی چند روزه ی گذرانده شده ی اینجانب در کارگاه تولیدی صنعتی ماهان لیفت تراک است.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
گزارش کارآموزی رشته مکانیک پیرامون لیفت تراک, گزارش کارآموزی رشته مکانیک, گزارش کارآموزی مکانیک,
گزارش کارآموزی مهندسی مکانیک,
دانلود گزارش کارآموزی رشته مکانیک,
دانلود گزارش کارآموزی مکانیک,
دانلود گزارش کارآموزی مهندسی مکانیک,
دانلود گزارش کارآموزی رشته مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 19 حجم فایل: 293
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله حل سینماتیک سطوح موازی کنترل 3RPR با استفاده از فناوری فوق هوشمند هیبریدی ؛ مقاله ای خوب در رشته مهندسی مکانیک است که برای دانلود شما در 19 صفحه ترجمه شده است .
On solving the forward kinematics of 3RPR planar parallel manipulator using hybrid metaheuristics
چکیده:
فناوری فوق هوشمند هیبریدی با موفقیت در حل بسیاری از مشکلات دنیای واقعی استفاده شده است. فناوری فوق هوشمند هیبریدی در زمینه مشکل های سینماتیک معرفی وبه طور خاص در حل مسائل سینماتیک در استفاده از ربات های موازیCRPR استفاده شده9 است. این پیاده سازی ترکیبی از الگوریتم ژنتیک والگوریتمک شبیه سازی شده به دو روش اکتشافی فراترکیبی محبوب تبدیل شده است. آنها به عنوان کار گروهی از فناوری فوق هوشمند ترکیبی استفاده کردهو عملکرد الگوریتم ژنتیک را شبیه سازی کرده و مقایسه نموده اند. نتایج نشان می دهد که روش فرا ابتکاری راه حلی با کیفیت بالا به دست می دهد. الگوریتم های ژنتیکی و فناوری فوق هوشمند به طور مشترک عملکرد بهتری داده است. روش فناوری فوق هوشمند با توجه به به دست پآوردن تمام راه حل های منحصر به فرد و مقایسه با روش جبری نتایج امیدوارکننده ای را به دست می دهد.
1-مقدمه:
استفاده از الگوریتم های جستجوی فوق هوشمند در دهه های اخیر برای حل مشکلات NP در بهینه سازی مسائل دنیای واقعی دشوار شده است. روش های جستجویفوق هوشمند مانند الگوریتم ژنتیک و الگوریتم شبیه سازی شده باعث تعدادی از مشکلات نرم افزاری می شود. محاسبات تکاملی صرفا از تکامل بیولوژیکی الهام گرفته شد و با استفاده از یک جمعیت راه حلها تکامل یافته و بهبود میابند. الگوریتم های تکاملی اغلب الگوریتم های فوق هوشمند هستند روش های محاسباتی بهینه سازی شده ای را برای حل مسائل دارند. الگوریتم های تکاملی قدرت خود را از طریق دقت بالا در مسائل بهینه سازی نشان دادند. بنابراین منطقی است که آنها را در حل مشکلات سیستم های معادلات غیر خطی وارد کنیم. در رباتیک الگوریتم ژنتیکی برای حل سینماتیک حرکت موازی جرثقیل(FKP) برای اولین بار توسط تورکان . بودرا انجام شد که الگوریتم ژنتیک واقعی کدگذاری شده RCGA) ) برای حل این مشکل استفاده شد که در آن گزارش شد که الگوریتم های ژنتیکی زمان بیشتری را نسبت به روش رافسون_نیوتون مصرف می کنند. روش نیوتونی مشکل ژاکوبین را دارد که آن ناپایداری عددی مربوط به استفاده از رنج اعداد شناور است. و مشکلات همگرایی زمان که با یک موفقیت اولیه خوب ارائه نشده است. بنابرایمن الگوریتم های تکاملیFKP ترجیح داده شده اند. ربات های فضایی نیز توسط الگوریتم های ژنتیکی3RPR طراحی شده توسط بودرا و تورکان با پلت فرمSSM تولید شده است. گزارش شده است که الگوریتم تکامل دیفرانسیل همگرایی نسبتا سریع تری را نسبت به الگوریتم ژنتیکی دارد.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
حل سینماتیک سطوح موازی,
کنترل 3rpr,
فناوری فوق هوشمند هیبریدی,
مقاله رشته مکانیک,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 21 حجم فایل: 695
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله تحلیل غیر خطی ویسکو الاستیک ضخامت جداره لوله های کامپوزیتی ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک است که برای دانلود شما در 21 صفحه ترجمه شده است .
چکیده :
این مقاله تجزیه وتحلیل اثر ماتریس رفتار ویسکوالاستیک را در رفتار مکانیکی سیلندر چند لایه ضخیم لایه ضخیم انجام داده است. قسمت اصلی در این کار این است که تا ارائه راه حل های تقریبی تحلیلی برای محاسبه وابسته به زمان را در تنشهای داخل در سراسر ضخامت سیلندر در چارچوب تئوری ویسکوالاستیسه غیر خطی را ارائه دهد. سازه در نظر گرفته شده ضخیم و چندلایه بوده و در طول سیلندر ناهمسانگرد بوده و در معرض بازگذاری متقارن مکانیکی قرار دارد. در چنین شرایطی راه حل الاستیک دقیق آن وجود دارد که به طور طبیعی تعادل، فشار، جابجایی و سازگاری را با شرایط مرزی توسط معادلات شاختاری و بارگذاری ارضاء می کند. با توجه به تغییرات تنش مداوم در طول ضخامت سیلندر پیشنهاد راه حل های ویسکوالاستیک غیر خطی با متوسط تنش برای محاسبه عوامل الاستیک و ویسکو الاستیک غیر خطی در هر لایه است. علاوه براین راه حل با فرض بدست آمده گونه های خزش در هرلایه از طریق ضخامت ثابت بدست می آید. این الگوریتم همگرا و دقیق زمان به عنوان راه حل است که تعداد لایه های مصنوعی افزایش یافته باشد. برای ویسکوالاستیک خطی راه حل پیشنهادی ثابت برای مطابقت با راه حل های دقیق شناخته شده برای مواد ویسکوالاستیک ایزوتروپیک 1 ارائه شده است. در نهایت چند مورد نوآوری در حال اجرا برای نشان دادن اهمیت این پدیده کشش ویسکو در زمینه تنشهای داخل در طول چندلایه ضخیم سیلندر را ارائه شده است.
کلمات کلیدی : کامپوزیت پایه پلیمری (PMCS) – خزش – الاستیسه، تحلیل مدل سازی – استحکام.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
کامپوزیت پایه پلیمری,
تحلیل مدل سازی,
تحلیل غیر خطی ویسکو الاستیک,
تحلیل ضخامت جداره لوله های کامپوزیتی,
جداره لوله های کامپوزیتی,
دانلود مقاله رشته مکانیک,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلودمقاله مکانیک,
دانلود مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 12 حجم فایل: 841
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله میزان احتمالات قابلیت اطمینان برای توان ماشین آلات با سوخت زغال چوب ؛ مقاله ای مناسب رشته مهندسی مکانیک و در مورد آمار و احتمالات و مربوط به مقوله ماشین آلات است که برای دانلود در 12 صفحه ترجمه شده است.
چكيده:
اين مقايسه حاصل از تجزيه و تحليل قابليت اطمينان براي استخراج 370 مگا وات توان براي نيروگاه " بل چاتو" لهستان از زغال چوب را انجام داده است مفهوم قدرت بر مبناي واحد استاندارد بوده و روش هيستوگرام با مجموعه اي از تعداد مشاهدات در هر كلاس در اين مطالعه استفاده شده است . مطالعه شامل تجزيه و تحليل احتمال زمان كاركرد و زمان تعمير براي بلاك ها در تجهيزات اصلي است توابع توذيع احتمالي تجربي شناسايي شده و پارامترهاي خود را در مطالعه برآورد نموده است . پيش بيني نهايي شامل برآورد اقدامات قابليت اطمينان مانند زمان عمل و ميزان شكست مورد انتظار بوده وبه طور متوسط زمان تعمير و مدت زمان خط به صورت سالانه مورد انتظار است.
كلمات كليدي :
واحد قدرت شاخص هاي قابليت اطمينان – توابع توذيع احتمال عمليات زمان و تعمير در واحد زمان.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
واحد قدرت,
شاخص هاي قابليت اطمينان,
تابع توزيع احتمال عمليات زمان,
تابع توزيع احتمال تعمير در واحد زمان,
مقاله آمار و احتمالات,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
دانلود مقاله ماشین آلات,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 24 حجم فایل: 1261
بخشی از متن:
ترجمه مقاله مدل ساختار مایع تعاملی برای نانو لوله های کربنی با در نظرگرفتن اثر اندازه نانو جریان و نانو ساختار ؛ مقاله ای مناسب رشته مهندسی مکانیک و در مورد مقوله مکانیک سیالات است که برای دانلود در 24 صفحه ترجمه شده است.
چکیده:
در این مقاله معادله حرکت لوله های انتقال سیال بررسی شده است. ما با استفاده از اصول مکانیک سیالات مانند مدل استوکس و همچنین چندین معیار در زمینه تعامل ساختار مایع(FSI) استفاده کرده ایم و نشان می دهد که ویسکوزیته جریان سیال باید در معادله حرکت سیال صدق کند. براساس این نتیجه ما می توانیم یک مدل ابتکاری برای ارتعاشات نانولوله های کربنی (CNT) ها را با استفاده از سرعت لغزش جریان سیال بر دیواره های CNT ارائه نموده و همچنین از نظریه زنجیره اثر اندازه نانوجریان و نانو ساختار را بررسی کردیم. بنابراین ابتکار در معادله FSI نشان می دهد که نانو لوله برای انتقال نانوجریان برای سرعت های بالاتر پایدارتر است. به عبارت دیگر به طور متوسط سرعت برای جریان سیال که در آن بی ثباتی اتفاق می افتد باید در مقایسه با سرعت بحرانی پیش بینی شده توسط مدل های مورد استفاده مانند پلاگین و نظریه های زنجیره کلاسیک کارساز باشد.
کلیدواژه ها: تعامل ساختار مایع(FSI) ، بی ثباتی واگرایی،سرعت جریان بحرانی،عدد نودسن،پارامتر ویسکوزیته،تئوری نظریه زنجیره وابسته به حجم.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
سرعت جریان بحرانی,
پارامتر ویسکوزیته,
تئوری نظریه زنجیره وابسته به حجم,
تعامل ساختار مایع,
مقاله رشته مکانیک سیالات,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
دانلود مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله رشته مکانیک,
معادله حرکت لوله های کربنی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 29 حجم فایل: 1433
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله خزش غیر خطی و تحلیل کمانش کم عمق : پوسته کروی ناقص؛ یک مقاله خوب ترجمه شده برای رشته های مهندسی عمران و مکانیک است که برای دانلود شما در 29 صفحه ترجمه شده است.
چکیده :
تغییر شکل خزش و کمانش بار خزش برای پوسته کروی متقارن کم عمق بدون عیب و نقض اولیه باشد. برای خزش غیر خطی، هر دو کرنش سخت شدن و زمان سخت شدن جزء قوانین تجزیه و تحلیل می باشد. نتایج نشان می دهد که بازده کرنش سختی بهتر از زمان سخت شدن می باشد.
نتایج همچنین نشان می دهد که نقض اولیه نقش مهمی در کاهش خزش کمانش بار بازی می کند. هنگامی که با داده های تجربی نمونه آزمایش مقایسه می شود. دیده می شود که حرکت بسیار کوچکی به سمت کرویت مشاهده می شود. که به منظور یک پیش بینی رضایت بخش در هر دو خزش کمانش بار و خزش تغییر شکل است. علاوه براین به طور کامل تجزیه و تحلیل باید براساس یک مدل خزش ریاضی باشد. که شامل خزش اولیه، ثانویه و خزش سوم می باشد.
کلیدواژه ها:
خزش غیر خطی
کمانش کم عمق
پوسته کروی ناقص
مقدمه :
به خوبی شناخته شده است که ساختار دیواره نازک مواد در اثر تغییر شکل ناشی از خزش در راستای وجود بارهای ثابت در زمان کافی بوده است. برای پوسته کروی یکنواخت وقتی بارگذاری انجام می شود. آن به زمان بستگی داشته و شکست بستگی به طور زمان دارد. زمان به عنوان عامل شکست نیز می تواند نام گذاری شود چرا که خزش در زمان مشخص در حین اعمال بار بوده و شکست ساختار اتفاق می افتد. محاسبه بار همراه با تغییر شکل خزش برای پوسته کروی کم عمق متقارن دلیل اصلی تحقیق زیر می باشد.
فهرست مطالب :
چکیده:1
کلیدواژه ها:1
مقدمه :1
فرمولاسیون:3
تنش – کرنش و ارتباط جابجایی کرنش.5
معادلات حاکم :7
تئوری خزش:11
شکل 3a : تقریب منحنی تنش زمان b- خزش در منحنی فشار براساس سطوح تنش مختلف C- خزش در منحنی فشار برای سطوح مختلف تنش با توجه به زمان15
شکل 4 :انحراف از مرکز با کاهش زمان برای صفحه دایره ای با تحت بار یکنواخت ماده آلیاژ آلومینیوم 2024T3 در 600 درجه فاز نهایت.17
خزش غیر خطی متقارن کروی:18
شکل 5:مشخصات انحراف(پاسخ خزش اولیه برای آلیاژ آلومینیوم75ST در دمای 600درجه سانتیگراد)19
راه حل های مناسب مقاطع کروی:20
شکل 6 :تاثیر مراحل زمان در محاسبه زمان کرنش –سختی21
شکل7: پاسخ تغییر شکل خزش در یک مدل کروی تحت فشار یکنواخت20PS122
شکل 8:تغییر شکل بزرگ خزش در یک مدل کروی در 22PS122
شکل 9:پاسخ تغییر شکل های بزرگ ناشی از خزش برای یک کلاهک کروی تحت فشار یکنواخت24Psi24
شکل 10: فشار کمانش:کاهش زمان فروپاشی برای یک بارگذاری یکنواخت.24
مقایسه با نتایج آزمون :25
شکل 11 : زمان کاهش نقص اولیه در کلاهک کروی ساده.26
شکل 12 : زمان انتظار : کاهش نقص اولیه برای یک مدل کلاهک کروی ساده و برای فشار یکنواخت.26
شکل 13 : زمان در مقابل نقص اولیه در مدل کلاهک کروی ساده تحت فشار یکنواخت 20psi27
شکل 14 : مقایسه خزش کمانش برای یک مدل کلاهک کروی تحت فشار یکنواخت 20psi28
شکل 15 : مقایسه خزش کمانش در فشار 22psi28
شکل 16 : مقایسه خزش کمانش در فشار 24psi29
نتیجه گیری:29
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
خزش غیر خطی,
تحلیل کمانش کم عمق,
پوسته کروی ناقص,
مقاله رشته مکانیک,
مقاله رشته عمران,
دانلود مقاله مکانیک,
دانلود مقاله عمرانی,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله مهندسی عمران,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 25 حجم فایل: 56
بخشی از متن:
دانلود مقاله بررسی ماشین های شمع کوب ؛ یک نمونه فایل آموزشی خوب مناسب رشته مهندسی مکانیک بعنوان پروژه و مقاله تحقیق است که برای دانلود در 25 صفحه مهیا گردیده است .
توضیحات :
شمع کوب ها جزء ماشین های سقوط وزنه می باشند مثل شمع کوب و تخماق کوب. تخماق وزنه سنگینی است که توسط یک جرثقیل بالا برده می شود و سپس یا به صورت نوسانی و یا به صورت سقوط آزاد به منطقه مورد نظر برخورد می کند. از تخماق برای شکستن سطح جاده ها و انهدام ابنیه و امثال اینها استفاده می شود. شمعکوب های ساده هم از چنین اصلی برای کوبیدن شمع ها استفاده می کنند. چکش شمع کوب بالا برده می شود و سپس بر روی کلاهک شمع انداخته می شود و این عمل باعث فرو رفتن شمع در خاک می گردد.
فهرست مطالب :
· ماشین های شمع کوب
· شمع کوب
· شمع کوبهای موتوردار
· استفاده از شمع کوب
· تشریح روند نصب شمع
· نصب بالشتک ضربه گیر و کفشک تحتانی
· انتقال شمع پیش ساخته به محل نصب
· نصب شابلون فولادی در محل نصب شمع
· قرار دادن شمع در محل مورد نظر و کنترل راستای آن بوسیله دوربین
· شمعکوب بخاری
· معرفی انواع شمعکوب
· شروع عملیات کوبش
· شمعکوب دیزلی
· شمع کوب هیدرولیکی
· شمعکوب ارتعاشی
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
دانلود مقاله بررسی ماشین های شمع کوب,
ماشین های شمع کوب,
شمع کوبهای موتوردار,
بروند نصب شمع,
مقاله مهندسی مکانیک,
تحقیق رشته مکانیک,
پروژه رشته مکانیک,
دانلود پروژه مکانیک,
بررسی ماشین های شمع کوب,
آشنایی با ماشین شمع کوب,
مقاله ماشین شمع کوبی,
دانلود مقاله ماشین شمع کوبی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 12 حجم فایل: 445
بخشی از متن:
طراحی صندلی مطلوب و سیستم تعلیق برای یک ماشین چهارچرخ با استفاده از مدل راننده و الگوریتم ژنتیک ؛ مقاله ای صنعتی و در مورد طراحی در رشته مهندسی مکانیک است که برای دانلود در 12 صفحه ترجمه شده است .
چکیده:
در این مقاله بهینه سازی سیستم تعلیق و صندلی ماشین چهارچرخ با استفاده از الگوریتم ژنتیک جهت تعیین مجموعه از پارامتر ها برای رسیدن به بهترین عملکرد راننده پرداخته شده است . از آنجا که سلامتی راننده به عنوان یک پارامتر مهم در ماشین است ، هدف مورد نطر به حداقل رساندن یک تابع چند منظوره تشکیل شده به صورت ترکیبی بوده تا انحرافات تعلیق و انحراف تایر به حداقل رسیده و هم چنین شتاب (CF) به طور معمول توسط طراحان ارائه نمی شود . نتایج بهینه سازی از طریق گام ها و فركانس پاسخ از صندلی و سیستم تعلیق برای مقایسه سیستم تعلیق مطلوب بوده و در حال حاظر استفاده شده است . مقایسه نتایج حالت بهینه سازی شده از سیستم با یک پیک رزونانسی و CF و مقدار ارتعاشی را نشان می دهدو مفهوم و ایده های مطرح شده در این اثر بوده و به طور مستقیم برای هر دو ماشین با سیستم تعلیق و صندلی در صنعت قابل اجرا است.
کلمات کلیدی : ماشین چهار چرخ ، سیستم تعلیق ، طراحی بهینه صندلی ، مدل راننده ماشین
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
طراحی سیستم تعلیق,
طراحی بهینه صندلی خودرو,
سیستم تعلیق خودرو,
الگوریتم ژنتیک,
مقاله رشته طراحی صنعتی,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مهندسی صنایع,
مدل راننده,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 17 حجم فایل: 802
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله سیستم پیشگیری ROLL-OVER برای خودروهای تجاری : عملکرد بدون سنسور اضافی در سیستم ترمز الکترونیکی ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 17 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
تجربه های اخیر نشان دادند که اندازه اتومبیل های مسافری کوچک و متوسط بوده، ازاین رو همواره دربرابر حادثه ROLL-OVER قرار داشته اند. ROLL-OVER یکی از وحشتناکترین حادثه ها برای رانندگان کامیون است و بدون هیچ نشانه قبلی اتفاق می افتد و در نتیجه واکنش صحیح راننده را در پی نخواهد داشت.این مقاله برخی ازمشکلات ثبات وسیله نقلیه تجاری را به طور کلی ارائه می دهد. و به دنبال یک راه حل برای تشخیص و اجتناب از ROLL-OVER بوده که با استفاده ازسنسورها و محرک های موجود در سیستم ترمز الکترونیکی (EBS) می باشد.
1 – مقدمه:
خطرناک ترین حرکات وسیله نقلیه را می توان درسه گروه طبقه بندی کرد. نوع اول با نام قیچی کردن شناخته می شود که به طور عمده ناشی از عدم کنترل در حرکت در زاویه های بزرگ درترلیرها دیده می شود که در نتیجه آن، لغزش جانبی اکسل های عقب به وجود می آیند. این پدیده کلی از شایع ترین علل تصادفات جدی در ماشین های سنگین است. مشکل اصلی با این نوع، از دست دادن ثبات است که اگر زاویه بیش از حد بحرانی شود، راننده قادر به کنترل خودرو توسط فرمان نخواهد بود. حتی قبل از رسیدن به این زاویه بحرانی، ممکن است مشکل بدتر شود. چرا که راننده ممکن است هدایت خودرو را در جهت نامناسب داشته باشد. در وسایل نقلیه انفرادی این نوع حادثه با اصطلاح اسپین شناخته می شود. در این نوع، حرکات خطرناک وسایل نقلیه ممکن است برخی اختلالات ناشی از باد و حرکت ناگهانی فرمان توسط راننده به وجود بیایید. هنگامی که طراحی عوامل پارامترهای سیستم نزدیک به مقدار حیاتی خود باشد، وسیله نقلیه دچار تنش می شود. این بدان معناست که بعد از اختلال، وسیله نقلیه ثبات خود را از دست داده و به طور معمول تمایل به کج شدن داشته و در نتیجه منجر به تصادف خواهد شد. تصادف با وسیله نقلیه تجاری با ROLL-OVER خطرناک ترین حالت است. تجزیه و تحلیل آماری مشخص می کند که حوادث ROLL-OVER به شرح زیر طبقه بندی شده اند:
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
سیستم پیشگیری roll,
over,
سیستم ترمز الکترونیکی,
وسیله نقلیه تجاری,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 27 حجم فایل: 2331
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله سیستم ترمز ضد قفل بدون سنسور هوشمند برای وسایل نقلیه الکتریکی بدون جاروب کننده ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 27 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
موتورهای بدون جاروب کننده به طورفزاینده ای در طرح های مختلف در وسایل الکتریکی به دلیل ارزش اقتصادی مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله یک سیستم ترمز ضد قفل بدون حسگر (ABS)برای خودروهای بدون جاروب که دارای ارزش اقتصادی هستند، ارائه شده است. پیشنهاد راه حل حذف نیاز به نصب و راه اندازی سیستمABS جداگانه معمولی بدون سنسور درهر قسمت از وسیله نقلیه نیاز است. این مقاله همچنین نشان می دهد که هر دو از لحاظ تجربی و نظری، شکل کلی از ولتاژ خروجی از سیستم ABS معمولی بدون سنسور با جریان DC بدون سیستم جاروب (BLDC) در موتور با بازگشت نیروی الکتروموتیو همراه است. سیستم پیشنهادی بدون سنسور پیشنهادی می تواند به کاهش هزینه های ساخت و نگه داری خودرو منجر شده و به طور قابل توجهی بهبود عملکرد سیستمABS توسط برآورد دقیق سرعت چرخ و شناسایی جاده با استفاده از پردازش سیگنال را دارد. سیستم بدون حسگر به طور گسترده با استفاده از سخت افزار ABS واقعی مورد آزمایش قرار گرفت. آزمایش نشان داد که دقت سیستم بدون حسگر پیشنهادی، برآورد سرعت چرخ رانش BLDC را نسبت به سیستم ABS تجاری بدون سنسور بالاتر نشان داده است. علاوه بر این سیستم ABS بدون حسگر برای نیروی محرکه با موتور DC بدون جاروب مقایسه شده و نتایج نشان داد که سیستم ABS بدون حسگر جاروب کننده دقت و بهتر و استحکام قابلیت اطمینان در مقایسه با ABS بدون سنسور برای موتور DC دارد.
کلید واژه ها: سیستم ترمز ضد قفل (ABS) – موتور بدون جاروب –تبدیل موج پیوسته CWT – تبدیل موج گستر (DWT) – وسیله نقلیه الکتریکی EV – تکنولوژی چرخ، ترمز احیا کننده، ABS بدون حسگر.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
سیستم ترمز ضد قفل,
موتور بدون جاروب,
تبدیل موج پیوسته cwt,
ترمز احیا کننده,
ترمز ضد قفل بدون سنسور هوشمند,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 21 حجم فایل: 793
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله کنترل مبتنی بر مسطح بودن با متغییر خطی زمان در سیستم کنترل ضد قفل ABS ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 21 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
1 – مقدمه:
در تئوری کنترل متغیر خطی با زمان LTV درسیستم مهم بوده است که از این وضعیت نه تنها زمانی که برخی ازپارامترهای سیستم تغییر می کند بلکه زمانی برای سیستم کنترل غیر خطی در نظر است و مشکل این است که توسط حالت خطی این سیستم در سراسر مسیر نزدیک مورد نظر منجر به یک مدل LTV می شود. برای سیستم های خطی محدود و ثابت، روش طراحی کنترل به خوبی شناخته شده است که توسط چند جمله ای با دو درجه کنترل به دست آمده که 50سال پیش توسط هوروویند معرفی شده است. جزئیات بیشتر در مراجع آمده است و این داده های کنترل، به عنوان کنترل کننده RST می باشند. هر چه روش طراحی انتخاب شده مناسب است، این روش قدرتمند براساس قرار دادن قطب ها و ارائه شکل بوده و آن نیز به دانستن جای قطب ها در سیستم حلقه بسته در ابتدا است. پس از آن با استفاده از اصول کنترل طراحی مسطح، مشکل قرار دادن قطب شامل تعمیل دینامیک سیستم حلقه بسته بوده که می تواند در ردیابی مشکل منجر شده و یک طراحی RST با دو درجه با انتخاب های طبیعی از قطب حلقه بسته به وجود آورد. در این طراحی، یک راه حل از بزوت به دست آمده و بسته به مدار برنامه ریزی شده است. مشکل کنترل طراحی RST در مورد سیستم های LTV با توجه به این واقعیت حل می شود که ضریب با عملکرد مشتق زمان همراه نیست علاوه بر این ساختار مجموعه ای از قطب های حلقه بسته پیچیده تر می باشد. در مورد این، مشکل قرار دادن قطب به تازگی توسط مارینس چو حل شده که برخی ازروش های فنی برای پیشنهاد ماتریس با زمان خطی است. این ها نکات کلیدی است که منجر به حل معادله بزوت در چارچوب می باشد. به منظور غلبه بر این در LTV یعنی انتخاب قطب مورد نظر در ابتدا و تعیین راه حل برای بزوت، ما در این مقاله پیشنهادی دررابطه با استرتژی کنترل صافی در مورد سیستم های متغییر با زمان توسعه یافته داریم. دیده می شود که با استفاده از دستور ناشی از صافی بر اساس کنترل در LTV بیان طبیعی از RSTبه دست می آید. این استراتژی با کنترل بر اساس استفاده از ناظر کمتر مقایسه شده است. مقاله به صورت زیر است.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
سیستم های خطی,
سیستم کنترل ضد قفل abs,
کنترل مبتنی بر مسطح بودن,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 14 حجم فایل: 639
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله طراحی سیستم ترمز ضد قفل بر اساس کنترلر حالت اسلایدی بر پایه تطبیقی مرتبه دوم ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 14 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
هدف از این مقاله پیشنهاد کنترلر حالت دوم اسلاید و برای یک سیستم ترمز است. هدف اصلی کنترلر وادار کردن ویژگی ضد قفل با استفاده از ردیابی نرخ لغزش چرخ و حصول اطمینان از مسافت های کوتاه تر در فرایند ترمز و بهبود ایمنی خودرو می باشد. سیستم حلقه بسته در حضور اختلالات خارجی قوی بوده و تغییرات پارامتر انجام می شود. برای نشان دادن عملکرد ارائه شده در طراحی مطالعه شبیه سازی شده که در آن نتایج خوبی در عملکرد سیستم ضد قفل ترمز دیده می شود.
1 – مقدمه:
شکل کنترل ABS شامل تحمیل حرکت وسیله نقلیه مورد مظر می باشد و به عنوان یک نتیجه ثبات خودرو را فراهم می کند. مشکلات اصلی ناشی از ترمز و طراحی کنترل سیستم تعلیق فعال بوده و عدم قطعیت ناشی از آشفتگی خارجی و تغییرات پارامتر آن است. بنابراین ABS در حال تبدیل شدن به یک حوزه پژوهشی جذاب در سیستم های کنترل غیر خطی می باشد. از سوی دیگر روش اسلایدی به طور گسترده ای برای مشکلات کنترل های سیستم های پویا استفاده شده و مشاهده با توجه به ویژگی های آن در زمان محدود، همگرایی و عدم قطعیت و عدم حساسیت به اختلالات محدود خارجی را دارد. سپس کنترل حالت اسلایدی به عنوان یک جایگزین بسیار جالب برای طراحی ABS می باشد. محققان در برخورد با طراحی کنترل کننده های اسلایدی برای استفاده در ABSهستند و مشکلات حداکثری را دارند. در این تحقیق هدف ما این است که بحث در مورد ABS بر اساس حالت اسلایدی با استفاده از یک مدل ساده بوده و در مورد اختلالات خارجی و تغییر پارامتر می باشند. روش های مشابهی بیش از این در تحقیقات گذشته ارائه شده است و برای القا حالت دینامیکی اسلایدی بوده و استفاده از تنوع اخیر در الگوریتم چرخشی شامل طراحی لیاپانوف در این الگوریتم پیشنهاد شده است که با سازگاری بر اساس روش لیاپانوف ارائه شده است. این قانون کنترل محدودیتی را برای همگرایی زمان در سیستم اسلایدی با کاهش اثر تصادم را فراهم می کند.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
طراحی سیستم ترمز ضد قفل,
سیستم ترمز ضد قفل,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
کنترلر حالت اسلایدی بر پایه تطبیقی مرتبه دوم,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 24 حجم فایل: 819
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله كنترل چند هدف مبتنی بر مدل، برای یک كاتالیزور خودرو ؛ مقاله ای خوب برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو است که در 24 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چكيده:
براساس مدل بازخورد هوا در كنترل سوخت، مبتني بر مدل مي توان گفت كه بهينه سازي ظرفيت ذخيره سازي اكسيژن از سه مسير كاتاليستي در سيستم هاي كنترل خودرو ارائه شده است. اين كار شامل يك مدل پوياي كاتاليور ساده است كه توصيف رفتار فيزيكي جذب اكسيژن و بي اثرسازي برگشت پذير آن در سيستم كاتاليز را ارائه مي كند. يكي از جنبه هاي اين كار استفاده از قابلیت ذخیره سازی اکسیژن در کاتالیزور برای به حداقل رساندن انتشار گازهای گلخانه ای بوده و همچنین برای بهینه سازی عملکرد موتور ومصرف کم سوخت در طول روشن بودن موتور می باشد. کنترل بازخورد، یک کنترل پیش بینی مدل غیر خطی است که دارای کاتالیزوروکنترل هوای سوخت موتور ومدلهای سستیم سوخت است که برای تعیین مسیر هوا نسبت به سوخت می باشد . این بازخورد توسط یک استراتژی به صورت غیر خطی برای تعیین سطح ذخیره سازی اکسیژن از کاتالیزوردرسنسورنسبت به هوا به سوخت است.
کلمات کلیدی : کاتالیست سه مسیره خودرو . کنترل کاتالیزور خودرو
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
کاتالیست سه مسیره خودرو,
کنترل کاتالیزور خودرو,
مقاله مکانیک خودرو,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
مقاله رشته مهندسی مکانیک,
كنترل چند هدف مبتنی بر مدل,
بهینه سازی ظرفیت ذخیره سازی اكسیژن,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 13 حجم فایل: 900
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله کنترل حالت فازی در سیستم دریچه گاز الکترونیکی ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی مکانیک و مکانیک خودرو و کاربرد برق الکترونیک در آن است که در 13 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده :
ساسات الکترونیکی توسط قطع کن DC از طرف موتور با تنظیم جریان هوا در سیستم احتراق خودرو به وجود می آید . سیستم دریچه گاز الکترونیکی غیر خطی بوده و ویژگی های دینامیکی دارد و کنترل آن را توسط روش های سنتی براساس استراتژی PID را دشوار نموده و عملکرد رضایت بخشی دارد . روش کنترل فازی در این مقاله برای دریچه های گاز الکترونیکی پیشنهاد شده است . در ابتدا براساس مدل دینامیکی دریچه گاز الکترونیکی این کنترل فازی طراحی شده است . این حالت از کنترل از مدت کنترل معادل و مدت کنترل سوئیچینگ تشکیل شده است . سیستم منطق فازی به منظور تغییرات مدت کنترل تصویب شده بنابراین کنترل ضعیف است . در نهایت یک کامپیوتر شبیه سازی را انجام داده و نتایج شبیه سازی , روشی کنترل دارای عملکرد کنترل رضایت بخش پیشنهادی را بررسی می کند .
کلمات کلیدی : دریچه گاز الکترونیکی , حالت کنترل فازی , سیستم منطق فازی .
1 – مقدمه :
دریچه گاز الکترونیکی اساسا با موتور های DC می باشد که می تواند جریان هوا را در سیستم احتراق خودرو تنظیم کند . سیستم کنترل آن مواضعی مانند سوپاپ دریچه گاز با توجه به زاویه باز مرجع دارد که توسط واحد کنترل موتور ارائه شده است . در سال های اخیر دریچه گاز الکترونیکی به طور فزاینده ای در اتومبیل ها و مدرن به منظور بهبود قابلیت رانندگی خودرو و کاهش مصرف سوخت و تولید گاز های گلخانه مورد استفاده قرار گرفته است . وجود مشخصه غیر خطی خود و عدم اطمینان از دریچه گاز الکترونیکی همیشه همراه خودرو است . با توجه به مشخصه غیر خطی بودن و پارامتر عدم قطعیت در دریچه گاز الکترونیکی , به دست آوردن عملکرد کنترلی رضایت بخش و با استفاده از روش کنترلی سنتی PID دشوار می باشد . لذا روش کنترلی حالت فازی مؤثر بوده و برای مقابله , با مشخصه غیر خطی قوی و عدم اطمینان در پارامتر ها ارائه می شود . برای این استفاده , حالت دو فازی به طور گسترده ای در کاربرد های عملی مورد استفاده قرار گرفته است . همچنین برخی از آثار آن برای کنترل دریچه گاز الکترونیکی معرفی شده است . و همچنین ساختار کنترل دریچه گاز الکترونیکی ارائه شده و مورد بحث است که شامل سرعت متوسط کنترل و کنترل خطی دیجیتالی در موقعیت بیرونی است . مشخصه هیستیریک خطی از دریچه گاز الکترونیکی توصیف شده و روش کنترل پیشنهاد شده برای کنترل دریچه گاز الکترونیکی ناظران بر طراحی براساس مدل شناخته شده با سیستم کنترل دریچه گاز این مدل را ارائه نمودند . سیستم عصبی برای کنترل الکترونیکی مبتنی بر شبکه جریان بنزین ارائه شده است که در آن یک شبکه عصبی برآورد عدم قطعیت در وابستگی به سیستم را نشان می دهد . کنترل دریچه گاز الکترونیکی براساس مفاهیم این حالت ارائه شده است . و الگوریتم آن به عنوان قانون کنترل انتخاب شده است . در این مقاله یک روش کنترل فازی از دریچه گاز الکترونیکی طراحی شده است . در ابتدا یک مدل ریاضی از دریچه گاز الکترونیکی ارائه می شو د . براساس مدل دینامیکی از دریچه گاز الکترونیکی این طراحی کنترل انجام می شود . به منظور کاهش مشکلات در این حالت , سیستم منطق فازی بهره برداری براساس مدت زمان را توسط کنترل سوئیچینگ انجام می دهد . پیشنهاد حالت فازی برای دریچه گاز الکترونیکی می تواند همراه سوپاپ دریچه گاز با کنترل عملکرد رضایت بخشی همراه باشد . در نهایت یک شبیه سازی کامپیوتری انجام می شود و نتایج شبیه سازی در اثر بخشی پیشنهاد روشی کنترل بررسی می شود .
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
دریچه گاز الکترونیکی,
حالت کنترل فازی,
سیستم منطق فازی,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مهندسی برق,
مقاله مهندسی الکترونیک,
کنترل حالت فازی,
ساسات الکترونیکی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 16 حجم فایل: 653
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله استفاده از کنترلر فازی برای کنترل کشش هیبریدی در سیستم های خودروهای الکتریکی ؛ مقاله ای برای رشته مهندسی برق و مهندسی مکانیک خودرو است که در 16 صفحه برای دانلود شما ترجمه شده است.
چکیده:
در شرایط عادی، چرخ های جلو، به دنبال کنترل ردیابی راننده بوده و چرخ های عقب به دنبال جهت وسیله نقلیه می باشد. خودرو، وقتی می خواهد بچرخد، کنترل خود را از دست می دهد، اگر نیروی کششی بیشتر از نیروی اصطکاک باشد، بنابراین یک وسیله نقلیه باید نسبت لغزش کافی از لاستیک حفظ کرده و به دنبال ردیابی کنترل راننده باشد. این مقاله به بررسی کنترل فازی برای سیستم کشش هیبریدی در خودروهای هیبریدی الکتریکی (HEV) پرداخته است که مانع از چرخش چرخ ها در طول برخواستن و شتاب می شود و در نتیجه گشتاور موتور با ترمزهای کوتاه، کنترل می شود. وظیفه ما این است که کنترل نظارت فازی را بر روی گشتاور که از طریق ترمز الکتریکی تولید می شود، داشته بیاشیم، که در یک موتور HEV است. گشتاور ترمز الکتریکی به عنوان ورودی مرجع گشتاور ترمز احیا کننده بوده و برای رسیدن به سطح پایین تراز ماژول های کنترل می باشد. هنگامی که این سطح پایین تر در ورودی کنترل کننده موتور باشد، نسبت لغزش مورد نظر می تواند کاهش یابد. تغییر خط اضطراری و تغییر لغزش تایر به صورت شبیه سازی و نتایج تجربی برای نشان دادن اثر بخشی کنترل، ارائه شده است. اجرای بهره وری و کنترل فازی آسان بوده و منجر به نتیجه گیری می شود که نشان می دهد، منطق فازی، چهارچوب امیدوار کننده کافی، برای سیستم کنترل هیبریدی ترکیبی در وسایل نقلیه الکتریکی هیبریدی دارد.
کلید واژه ها : کنترل فازی , سیستم کنترل کشش هیبریدی , خودروی هیبریدی الکتریکی.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
کنترل فازی تطبیقی,
کنترل فازی,
سیستم کنترل کشش,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله رشته مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مهندسی برق,
کنترل کشش هیبریدی,
استفاده از کنترلر فازی,
سیستم های خودروهای الکتریکی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 25 حجم فایل: 1455
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله استفاده از مایع رئولوژیکی مغناطیسی در صنعت کمک فنر ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 25 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
این مقاله نتایج حاصل از بررسی یک کمک فنرصنعتی نیمه فعال با سیال رئو لوِژیکی مغناطیسی لست که قادر به کنترل روند توقف اشیاء در حرکت، به عنوان مثال در خطوط حمل و نقل می باشد .راه حل پیشنهادی آن ممکن می سازد که تنظیم نیروی ترمز با انرژی جنبشی شیء در حال حرکت انجام شود.مقاله یک مرور کمی از کمک فنرهای غیر فعال را نیز ارائه می کند.پس طراحی یک مفهوم کمک فنر نیمه فعال با سیال MR را ارائه کرده است .مدل نظری و شبیه سازی MRنیز ارائه شده است .این مقاله نمونه اولیه از کمک فنر MRرابرای متوقف کردن یک سازه در حال حرکت برروی یک سطح شیب دار ارئه نموده است. نیروی ترمز از طریق جاذب ها توسط یک سیستم کنترل الکترونیکی باتوجه به موقعیت فعلی از جرم در حال حرکت می باشد . در نهایت شبیه سازی وبررسی نتایج بدست آمده مورد بحث و مقایسه خواهد بود.
کلمات کلیدی : کمک فنر ،سیال رئولوژیکی مغناطیسی ، مدلسازی
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
سیال رئولوژیکی مغناطیسی,
مایع رئولوژیکی مغناطیسی,
صنعت کمک فنرسازی,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 11 حجم فایل: 1141
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله مروری بر سیستم تعلیق الکترومغناطیسی برای وسایل نقلیه مسافری ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 11 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
دراین مقاله بحث درمورد تحقیقات انجام شده درطراحی سیستم تعلیق الکترومغناطیسی است که جایگزین سیستم تعلیق معمولی شده که بااستفاده از سیستم تعلیق غیرفعال می باشد.به طور کلی ، موتور خطی در طراحی سیستم تعلیق استفاده می شود.این به خاطر رفتار موتور است که می توان نیروی خطی را به طور مستقیم به بار وصل کند.علاوه براین،نیروی خطی از موتور خطی قابل کنترل است.این مقاله برای بررسی باانواع سیستم تعلیق الکترو مغناطیس است که برای راحتی مسافران می باشد.قابلیت اطمینان به طورکامل در سیستم تعلیق فعال خودرو برای مدل ماشین ارائه شده بررسی می شود.مدل ماشین،ارائه شده است که به بررسی خودرو می پردازد.دراین مقاله همچنین سیستم احیا کننده براساس خواص موتور خطی است که می تواند بهبود عملکرد وسیله های نقلیه سبک وزن را در بر داشته باشد.
کلمات کلیدی:سیستم تعلیق الکترو مغناطیس - موتور خطی - مدل ماشین چهار چرخ
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
سیستم تعلیق الکترو مغناطیس,
موتور خطی,
مدل ماشین چهار چرخ,
سیستم تعلیق الکترومغناطیسی برای وسایل نقلیه مسافری,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 13 حجم فایل: 2085
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله بررسی شوک لوله در تاخیر خودكار در اشتعال نفت سفید آیروسل و مخلوط آن ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 13 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چكيده :
شوك لوله آيروسل با راه اندازي پيستون متصل به قسمت پاياني آن براي مطالعه تاخير در احتراق سوخت هاي پاياني ان براي مطالعه تاخير در احتراق سوخت هاي مايع توسعه يافته است. يك سنجه پيزوالكتريك و فوتومولتي پلاير با فيلتر به ترتيب براي شناسايي سيگنال هاي فشار و انتشار OH ارائه شده است. تاخير براي نفت سفيد و مخلوط آن در درجه حرارت هاي مختلف و فشار مختلف و نسبت هم ارزي بدست امده است. نتايج نشان مي دهد كه ناخير خطي احتراق با .ارونگي دما در فشار هاي مختلف و نسبت هاي هم ارزي است. در فشار بالا، داده ها با تاخير نزديك براي آيروسل و گرمايش نفت سفيد بوده است. اما تفاوت واضح است كه در دماي پايين مي باشد. در هنگام انتقال اين سوخت، امواج شوك و توليد و انتشار سوخت مشتعل نشده و مشتعل شده وجود دارد.
كلمات كليدي: لوله شوك، تاخير احتراق، امواج شوك، انتشار نور.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
شوک لوله,
اشتعال نفت سفید آیروسل,
لوله شوک,
تاخير احتراق,
امواج شوک,
انتشار نور,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 19 حجم فایل: 4205
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله عملکردهای توربین توربوشارژر دو ورودی در خودرو ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 19 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چیکده
تورببین با دو ورودی جریان شعاعی معمولا در توربوشارژر موتور های دیزل استفاده میشود که در آنها روش توربو شارژ یک مزیت است.در تحقیقات تجربی بطور گسترده در مورد تجزیه و تحلیل و رفتار این نوع توربین با دو ورودی بدون پره انجام شده است.عملکرد جریان مداوم در توربین به طور برابر و نابرابر اندازه گیری شده و تعاملات بر جسته بین دو ورودی بررسی شد. آزمون جریان ناپایدار با فشارکنترل شده برای ویژگی های پالس در توربین توسعه داده شده وجود اختلاف فاز ببین پالس در دوورودی همچنین بررسی شد نمودار فشار لحظه ای و عملکرد توربین به طور متوسط تجزیه و تحلیل و در مقاله مقايسه شد.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
عملکردهای توربین توربوشارژر دو ورودی در خودرو,
توربین توربوشارژر دو ورودی,
توربوشارژر موتور های دیزل,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 28 حجم فایل: 4125
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله تجزیه و تحلیل جریانهای پایدار و ناپایدار در توربین شعاعی توربوشارژر ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 28 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چکیده:
مطالعه حاضر به بررسی رفتار آیرودینامیکی جریان یک توربین شعاعی دوورودر در شرایط پایدار و ناپایدار پرداخته است.تاثیرپره کوچک که توسط یک حرکت به سمت پایین وورودی روتوراست ،به تصویر کشیده شده است.اما اثر آن فراتر از موقعیت محیطی و 600آن می باشد و افت فشارش با توجه به مسیرتوپی نشان داده می شود .شبیه حالت ناپایدار در شرایط عملی مختلف ،انجام شده و تجزیه و تحلیل از تبدیل نوسانات فشاراستاتیکی ناشی از فعل و انفعالات اجزا با یک رفتار تناوبی براساس نمودار فضا –زمان نشان داده شده است که یک تجزیه و تحلیل فوریه دوتوصیفی می باشد .شبیه ساز ی جریان با توجه به دو طرف موضوع که شرایط پایدار و غیر پایدار جریان روتوراست واثرات بالقوه موجود و تعامل را بین روتورپرده کوچک نشان می دهد .علاوه بر جریان پیرامونی در جهت خروج پرده کوچک ،شرایط پایدار درورودی بیشتر برجسته می شود .
نتایج تجزیه و تحلیل فوریه سریع فشار نشان می دهد که نوسانات در درون فضای کار،دارای یک رفتار ناپایدار مربوط به فرکانس های پايدار بوده که با مشخصه واسه بالا شناخته می شود .از سوی دیگر نوسانات فشار مکانی برای جریانهای پایدارو ناپایدار است که به نظر می رسد حالت غالب همان سریع فوریه و تجزیه و تحلیل در لحظه ثابت است .
کلمات کلیدی :
توربین شعاعی با دو ورودی عملکرد آیرودینامیکی ،نوسانات فشار،جریان پایدار ،تجزیه و تحلیل تبدیل فوریه ،پرده تعاملات روتور،اثر بالقوه
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
تجزیه و تحلیل جریانهای پایدار و ناپایدار,
توربین شعاعی توربوشارژر,
توربین شعاعی با دو ورودی عملکرد آیرودینامیکی,
نوسانات فشار,
جریان پایدار,
تجزیه و,
فرمت فایل دانلودی: .zip فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 18 حجم فایل: 1679
بخشی از متن:
دانلود ترجمه مقاله عملكرد و ارزیابی میدان جریان پالس EGR برای بهینه سازی نامتقارن توربین توربوشارژ دو ورودی ؛ یک مقاله خوب برای رشته مهندسی مکانیک و خودرو در 18 صفحه ترجمه شده و برای دانلود شما مهیا گردیده است.
چكيده :
در اين مقاله ارائه يك مفهوم توربين به طور خاص براي طراحي ويژه از حفاظت انرژي جريان پالس و كنترل EGR ارائه شده است. به منظور تركيب هردوي اين ويژگي ها يك توربين با دو ورودي نامتقارن در پاسخ به عدم تعادل جريان به علت EGR توسعه داده شده است.EGRبا پره هاي هندسي متغير به منظور كنترل سرعت و بهينه سازي جريان ورودي توربين ارائه شده است. در حاليكه هيچ پره ديگري در ورودي توربين قرار ندارد. تجزيه و تحليل دقيق در طراحي و بهره وري از توربين نامتقارن در اين تحقيق رائه شده است.
كلمات كليدي: توربين با دو ورودي،هندسه متغير توربو،چرخش گاز اگزوز، توروبوشارژر، ديناميك سيالات محاسباتي، پذيرش نابرابر.
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
مقاله رشته مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
مقاله مکانیک خودرو,
مقاله مهندسی مکانیک,
دانلود مقاله مکانیک,
ارزیابی میدان جریان پالس egr,
توربین با دو ورودی,
هندسه متغیر توربو,
چرخش گاز اگزوز,
توروبوشارژر,
دینامیک سیالات محاسباتی,
پذیرش نابرابر,
فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 24 حجم فایل: 67
بخشی از متن: شركت كشت و صنعت فعاليت خود را در مقياس 48400 هكتار از اراضي دشت مغان با عنوان كردن بهره گيري صحيح و مدار از اراضي قابل شرب دشت و نيز گسترش كشاورزي مكانيزه و همپا نمودن آن با صنايع وابسته از نيمه دوم سال 1351 آغاز نمود. از طرف وزارت كشاورزي و منابع طبيعي پس از بررسيهاي مقدماتي اقدام به برنامه ريزي جامعي براي پاي گذاري يك مجتمع عظيم كشت و صنعت در مقياس ياد شده از اراضي منطقه شد و پس از آن بلافاصله برنامه گسترده مزبور زير عنوان «طرح كشت وصنعت و دامپروري مغان » به مرحله اجرا در آمد . به منظور اينكه طرح ياد شده قادر به تحقق كامل مسئوليتهاي و ظايف و اهداف محوله گردد در سال 1353 با تقديم لايحه اي به مجلسين شوراي ملي و سنا پيشنهاد بنيانگذاري شركتي به نام «شركت سهامي كشت و صنعت و دامپروري مغان» شد. لايحه مزبور در اسفند ماه 1353 به تصويب مجلسين رسيد و به دولت ابلاغ گرديد. سهامداران شركت، وزارت كشاورزي و منابع طبيعي ، برنامه و بودجه، صنايع و معادن و وزارت امور اقتصادي و دارايي بودند. سرمايه اوليه اين شركت 7 ميليارد ريال بوده و در 17 اسفند 1353 بنيانگذاري شده است.
فهرست مطالب: شركت سهامي كشت و صنعت و دامپروري مغان اهداف اين شركت فعاليتهاي صنعتي اهم فعاليتهاي صنعتي كارخانه قند كارخانه پنير سازي كارخانه پروسس ميوه لوله كشي مسي لوله هاي مسي تبريد كوركن لوله مسي اجرا و ساختمان كمپرسور هاي تناوبي كارتر سيلندر پيستون ميل لنگ شاتون سوپاپ هاي مكش و رانش صدا خفه كن استاتور آزمايش سالم بودن سيم پيچ كمپرسور بسته تايمر ديفراست
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
كارآموزي مکانیک شرکت كشت و صنعت مغان,
گزارش كارآموزي مکانیک در شرکت,
گزارش كارآموزي مکانیک در شرکت كشت,
كارآموزي مکانیک در شرکت كشت و صنعت,
دانلود گزارش کارآموزی مکانیک,
دانلود گزارش کارآموزی شرکت کشت و صنعت,
گزارش کارآموزی صنعتی,
دانلود پروژه مکانیک,
فرمت فایل دانلودی: .doc فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 78 حجم فایل: 1741
بخشی از چكيده: با توجه به اينكه در صنعت از جمله صنايع پالايش و پتروشيمي مبدل حرارتي وجود دارند كه از لحاظ مصرف انرژي بهينه نميباشند و از لحاظ اقتصادي مناسب نيستند و از طرفي ممكن است بعد از مدتي مشكلاتي از نظر عملياتي نيز در فرآيند ايجاد نمايند. دانشمندان به فكر اصلاح (Retrofit) شبكه مبدلهاي حرارتي افتادند بطوري كه هدفشان كاهش مصرف انرژي و طبعاً كاهش هزينههاي عملياتي بوده است بنابراين متدهاي گوناگوني را ارائه دادهاند كه از جمله اين متدها ميتوان به متدهاي رياضي و تحليلي اشاره نمود ما در اين سمينار روش تحليلي را انتخاب نموده و به بيان متد Pinch براي Retrofit شبكههاي مبدل حرارتي كه توسط Linnhoff پايهگذاري شده است پرداختهايم در ابتداي امر هدف در اصلاح شبكههاي مبدل حرارتي را توضيح داده گفته شده كه چگونه بايستي امر هدف يابي را انجام داده سپس اين سئوال مطرح گرديد كه چگونه بايستي از عهدة پروژههاي بهبود (Retrofit) برآمد. كه سه روش 1- اصلاح شبكه بوسيله بازبيني مستقيم ساختمان آن. 2- اصلاح شبكه به صورت يك طرح جديد (جستجوي كامپيوتري). 3- اصلاح با استفاده از تكنولوژي Pinch مطرح و به توضيح آنها پرداخته ولي از ميان سه روش فوق متد اصلاح با استفاده از تكنولوژي Pinch بحث اصلي اين سمينار را تشكيل ميدهد. در توضيح متد Pinch ابتدا هدفيابي در فنآوري Pinch مورد بررسي قرار گرفته بطوري كه پروژه را در يك محدود سرمايهگذاري مشخص به سمت زمان برگشت قابل قبولي هدايت نمايد. سپس فلسفه هدفيابي شرح داده شده است و در فلسفه هدفيابي گفته شده كه در اولين گام ميبايستي وضعيت شبكه موجود را نسبت به شرايط بهينه مشخص نمائيم كه بهترين ابزار براي اين كار استفاده از منحني سطح حرارتي برحسب انرژي ميباشد سپس به تفضيل به بيان روش هدفيابي پرداختهايم و بعد از بيان مسئله هدفيابي در فصل سوم ابزار طراحي را معرفي نموده و گفته شد كه طراحي شبكه در پروژههاي Retrofit بسيار مشكلتر از طراحي ابتدائي است زيرا يكسري مبدل قبلاً نصب شدهاند و در كل، طرح توسط ساختمان شبكه موجود محدود شده است و تغيير موقعيت مبدلها مستلزم صرف هزينه ميباشد. ...
فهرست مطالب: چكيده پيشينة اصلاح مبدلهاي حرارتي 1- روش تحليل Pinch 2- روش برنامهريزي رياضي مقدمه فصل اول: 1-1) هدف هدف در اصلاح (retrofit) شبكههاي مبدلهاي حرارتي چيست؟ 1-2) روشهاي موجود در اصلاح شبكه -2-1- اصلاح شبكه بوسيله بازبيني مستقيم ساختمان آن 1-2-2- اصلاح شبكه بصورت يك طرح جديد (اصلاح كامپيوتري): فصل دوم: 2-1) اصلاح شبكه با استفاده از تكنولوژي Pinch: 2-2 ) هدفيابي در متد pinch براي بهبود شبكه مبدل حرارتي 2-3) فلسفه هدفيابي 2-4) روش هدفيابي 2-5) منحني سرمايهگذاري بر حسب ذخيرهسازي انرژي فصل سوم: 3-1) ابزار طراحي 3-2) بررسي مبدلهاي عبوري از PINCH 3-3) منحني نيروي محركه (DRIVING FORCE PLOT): 3-4) تحليل مسئله باقيمانده (REMAINING PROBLEM ANALYSIS) a) انرژي باقي مانده b) سطح حرارتي باقيمانده c) باقيمانده 3-5) تغيير موقعيت مبدلها (EXCHANGER SHIFTING): 3-6 ) نتيجهگيري 3-8) روش طراحي 3-8-1) تحليل مبدلهاي موجود 3-8-2) تصحيح مبدلهاي نامناسب 3-8-3)جايگذاري مبدلهاي جديد 3-8-4) اعمال تغييرات ممكن در طرح 3-9) اعمال محدوديتهاي فرآيند در روش طراحي فصل چهارم: روش جديد هدفيابي ساختاري بر اساس تحليل مسيري 4-1) مقدمه 4-2) تحليل مسيري: اساس هدفيابي ساختاري فصل پنجم: حل مسائل بهبود شبكههاي مبدلهاي حرارتي با روشهاي بهينهسازي رياضي (5-1) مقدمه 5-2) روش مركب براي retrofit شبكههاي مبدلهاي حرارتي 5-3) خلاصه استراتژي بهبود دادن 5-4) بهينهسازي تركيبي 5-5) فرمولاسيون غيرخطي 5-6) مدل SYNHEAT فهرست منابع
:: موضوعات مرتبط:
آموزشی ، پروژه ها و مقالات دانشگاهی،
مهندسی مکانیک و مهندسی مکانیک خودرو،
،
:: برچسبها:
بهینه سازی شبکه مبدل هاي حرارتي,
بهینه سازی شبکه مبدل حرارتي,
شبکه مبدل هاي حرارتي,
آشنایی با شبكه هاي مبدل هاي حرارتي,
پروژه مبدل حرارتی,
مقاله مبدل حرارتی,
دانلود پروژه مکانیک,
مقاله مکانیک,
پایان نامه مکانیک,
دانلود پروژه مکانیک,
پروژه مکانیک,
دانلود پروژه های مکانیک,
پروژه های مکانیک,
گزارش کاراموزی مکانیک,
کاراموزی مکانیک,
دانلود گزارش کاراموزی مکانیک,
دانلود کاراموزی مکانیک,
پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه کارآموزی مکانیک,
دانلود پروژه های مهندسی مکانیک,
|
|
|
|